Voel jij je lusteloos, gespannen, hoofdpijn? Uren achter de computer zijn een plaag voor je schouders en je nek. Gebrek aan beweging, hoge werkdruk en een verkeerde houding bezorgen je stress en vermoeidheid. Yoga helpt om meer bewust om te gaan  met de dagelijkse overvloed aan informatie en taken. Je leert om je houding aan te passen, letterlijk en figuurlijk. En, misschien ook weer een stapje verder te zetten in -voor jou- de goede richting. Stijfheid is geen enkele belemmering: daar wordt aan gewerkt! “Yoga in de Flow”  is daarnaast een goede basis voor je sporttraining of gewoon een momentje voor jezelf. Speciaal ook voor iedereen die nog niet eerder aan Yoga gedaan heeft.
Voor een proefles neem contact op: T 06-29005914 of via jantien@wurthcommunications.com

Ik ben opgeleid aan de

Yoga Minds Academy

Yoga in de flow

Yoga vormt een uitstekende basis voor sport, maar zeker ook voor de mind! Sinds mijn opleiding tot Yoga docent bij Yoga Minds, Amstelveen*, geef ik yogalessen voor sporters, collega’s in het bedrijfsleven, of privé: “Yoga in de Flow”.
Dankzij oefeningen in dynamiek en kracht kom je in je eigen Flow. Er is veel aandacht voor ademhaling en je eigen, juiste balans. Je ontwikkelt meer focus, waardoor je beter bewust bent van je lichaam en je geest.
* World Yoga Alliance, 300 hrs teachers’ training

“Jouw Yoga lessen hebben we erg enthousiast gemaakt en ik ben nog intensiever aan de slag gegaan”

“Normaal gesproken houd ik niet zo van sport maar deze les ging voorbij voordat ik er erg in had”

“Een uurtje “Yoga in de Flow” doet al wonderen: je spieren zitten weer los en het geeft ook veel plezier”

Yoga staat voor “verbinding” en is meer dan alleen houdingen: het is een eeuwenoude Indiase wijsheid en filosofie. In onze reis bewandelen we het pad van Patanjali in 8 stappen.

Volgens Patanjali, een oude Indiase wijze, wordt je geest beheerst door  “vlagen van vreugde, verdriet, onzekerheid, eigenwaarde, doelen die je wilt bereiken, druk van buiten of herinneringen uit het verleden”. Yoga helpt om die onrust achter je te laten en  vrij te zijn. Patanjali ondervond dit al en heeft zijn leer beschreven in de Yoga Sutra’s (2e eeuw BC).

Met ” Yoga in de Flow” ontdek je de weg naar je eigen bewustzijn dankzij het oefenen van houdingen (asana’s), zelfobservatie (nyama), ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatie (dhyana).